ZZP Diensten

Jungen Montage is ook in te huren als ZZPer. Maar we doen niet alles! Op de onderstaande foto is een beetje te zien waarom ik een heel behoorlijke hekel heb aan 'mega'projecten of grote nieuwbouw. Ik heb overigens een diep respect voor alle vakmannen die daar hun brood verdienen maar  aan mij is het niet besteed!


 Ik kan indien nodig leiding geven aan een team van collega's en timmerlieden. Ik kan onderaannemers aansturen.

Jungen montage kan MS wanden bouwen (niet zo snel als de vaklieden op dat gebied!) Aftimmeren op project basis. Mutatie onderhoud in alle gradaties. Renovatie timmerwerk. Klein loodgieters en installatie werk.  klein schilder en sauswerk. Totaal vastgoed onderhoud. plaatsen Hang & Sluitwerk. etc. etc.

Jungen Montage is VCA gecertificeert en kan waar nodig stofarm werken. Alle gereedschappen zijn in goede staat en de machines zijn gekeurd.

Voor de ZZP diensten is ook de werkplaats aan de Verlaatweg in Lelystad tegen meerprijs op de uuprijs inzet baar. Er is voldoende en veilig klimmaterieel aanwezig.

Mijn uurprijs is immer marktconform en in principe accepteer ik alleen werk op maximaal 1 uur reizen vanaf Lelystad. Ik houd een betalings termijn van absoluut niet meer dan 30 dagen na factuurdatum aan..