ZZP Diensten

Jungen Montage is ook in te huren als ZZPer. Maar we doen niet alles! Nieuwbouw en Megaprojectenzijn aan mij niet besteed.

Ik kan indien nodig leiding geven aan een team van collega's en timmerlieden. Ik kan onderaannemers aansturen.

Jungen montage kan aftimmeren op project basis. Mutatie onderhoud in alle gradaties. Renovatie timmerwerk. Klein loodgieters en installatie werk. klein schilder en sauswerk. Totaal vastgoed onderhoud. plaatsen van alle Hang & Sluitwerk. etc. etc.

Jungen Montage is VCA gecertificeert en kan waar nodig stofarm werken. Alle gereedschappen zijn in goede staat en de machines zijn gekeurd.

Voor de ZZP diensten is ook de werkplaats aan de Verlaatweg in Lelystad tegen meerprijs op de uuprijs inzet baar. Er is voldoende en veilig klimmaterieel aanwezig.

Mijn uurprijs is immer marktconform en in principe accepteer ik alleen werk op maximaal 1 uur reizen vanaf Lelystad. Ik houd een betalings termijn van absoluut niet meer dan 14 dagen na factuurdatum aan..

Houtrotsanering.

Het klimaat in Nederland zorgt ervoor dat onze muren veel langer meegaan dan de kozijnen. Vaak begint het klein en dan als de schilder op z'n trappetje staat komt de mededeling: `Hier ken ik niks meer mee.......` Houtrot, dat hoeft niet altijd fataal te zijn. Het is belangrijk om aangetaste delen op de juiste manier te verwijderen en op de juiste manier te `vervangen` door een componenten hars. Wij zijn Repair Care gecertificeerd en kunnen dus garantie geven op onze reparaties. Voordat er gerepareerd wordt voeren we altijd een vochtmeting uit om zeker te zijn van een goed resultaat!

Bel of mail voor een indicatie van de prijzen!