Over ons

Gerry Jungen  is al vanaf z'n 19e Timmerman en heeft dus al 40 jaar ervaring. Hij vindt het erg belangrijk om te weten wat je kan, maar nog véél belangrijker is:  weten wat je niet kan! In de bouwwereld ritseld het van de "Handige Harries" die het wel even oplossen. Inderdaad die zijn er, maar niet echt veel en daarom is het voor Gerry immer: "Schoenmaker blijf bij je leest!".  Een klein beetje electra of een beetje loodgieterswerk dat gaat nog maar voor grotere ingrepen op die vakgebieden wordt immer doorverwezen.

De nieuwbouw is een tak van sport waar Jungen Montage niet in thuis is. Ook hele grote projecten met akelige "bouwmanagers" achter muurtjes en kolommen verscholen behoren niet tot onze werkzaamheden! Renovatie en mutatie onderhoud is meer ons terrein. Daar werken we klantgericht  en op afspraak. O.A. in Almere, Weesp en Amsterdam al vele jaren.

Natuurlijk heeft Jungen Montage een lange lijst met particuliere klanten opgebouwd door de jaren heen. En dat zijn echt niet allemaal opdrachten voor vele honderden Euro's. Neen, u kunt ons ook bellen voor een slot dat het niet doet of een raamboompje. Of een raam dat niet meer wil sluiten. Of een kunststof kozijn dat even afgesteld moet worden. In lelystad berekenen wij ook voor dit soort werkzaamheden géén voorrij kosten.

 Jungen Montage kunt u altijd vrijblijvend bellen voor een offerte of een vraag. Ook na offerte zit u nergens aan vast. En kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend!